Palveluiden yleiset ehdot

Palveluiden toimittajana on Micropartners (jäljempänä Toimittaja).
Palveluiden tilaajana voi olla yksityishenkilö, yritys tai yhteisö (jäljempänä Asiakas).

Toimitus- ja maksuehdot

1. Asiakas voi tilata palvelun haluamalleen ajankohdalle. Palveluhinnat ovat samoja viikon jokaisena päivänä ma-su  klo 9-21 välisenä aikana. Normaalin työajan ulkopuolella veloitetaan työn osuudesta +100%. Pyhäpäivinä (joulu, pääsiäinen jne) veloitetaan työn osuudesta +200%.

2. Toimittaja tarjoaa palvelun sovittuna ajankohtana. Keskimääräinen toimitusaika palveluille on 1-2 päivää ja tuotteille 1-4 päivää. Mikäli tuotteita ei ole varastossa, voi toimitusaika olla pidempi. Muutoksista sovitaan Asiakkaan kanssa erikseen.

3.  Asiakas sitoutuu maksamaan varaamansa tuotteet ja palvelut voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

4. Palvelut veloitetaan laskulla, maksuaika 7pv. Yli 500 euron tilaukset laskutetaan etukäteen tai toimituksen yhteydessä.

Tuote- ja palvelutakuu

5. Toimittaja myöntää myymilleen tuotteille vähintään yhden vuoden ja räätälöidyille koneille vähintään kahden vuoden tuotetakuun. Poikkevat takuuajat  (esim. poistotuotteet) mainitaan erikseen. Tuotetakuun piiriin eivät kuulu ohelmistoviat.

6. Toimittaja myöntää kaikille palveluilleen palvelutakuun. Asiakkaan tulee reklamoida viasta viimeistään seitsemän(7) päivän sisällä. Palvelutakuu ei korvaa välillisiä tai välittömiä vahinkoja, jotka ovat voineen aiheutua viasta. Toimittajan vastuu rajoittuu ongelman korjaamiseen tai palvelusta veloitetun summan palautukseen.

Peruutukset ja palautukset

7. Palveluiden tilausten peruutukset on tehtävä 24 tuntia ennen palvelun sovittua toimitusajankohtaa. Mikäli palvelu peruutetaan tämän jälkeen, on Toimittajalla oikeus veloittaa Asiakkaalta vähintään yksi(1) työtunti voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Mikäli kyseessä on Asiakkaasta riippumaton ylitsepääsemätön este (Force majeure) ei peruutusmaksua peritä.

8. Tuotteiden etämyynnissä on Asiakkaalla kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen ja tuotepaketin on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketissa täytyy olla kaikki mukana tulleet ohjekirjat, oheistarvikkeet sekä ostokuitti. Räätälöityjä konepaketteja ja yrityksen nimelle tilattuja tuotteita ei ole mahdollista peruuttaa tai palauttaa.

Pidätämme oikeuden muuttaa yleisiä palvelunehtojamme.