Kuukauden tuote

Uusi 11,6″ Transformer T200TA-hybridikannettava on todellinen sveitsiläinen linkkuveitsi. Edelliseen T100TA-malliin on päivitetty isompi näyttö, tehokkaampi Intel Z3775 neliydin-prosessori ja takakanteen 5 Mpix kamera. Videoneuvotteluja varten edessä on lisäksi 2 Mpix kakkoskamera.

Laitteessa on täysiverinen Windows 8.1 käyttöjärjestelmä, joka on hyvä valinta kosketusnäyttöiselle hybridikannettavalle. Windows 8:n lapsuksia on saatu korjattua ja näkymän saa avattua suoraan perinteiseen Windows-työpöytään. Laitteen 1366 x 768 resoluutiolla varustettu 11,6″ IPS-kosketusnäyttö on riittävä iso peruskäyttöön ja erinomainen matkan päällä. Huomionarvoista on myös Miracast-tuki, jolla voit siirtää kannettavan kuvan langattomasti televisioon. Näin voit toistaa koneelta esim. FullHD-videoita ja kuvia ilman kaapeleita.

Liitettävyyteen on panostettu. Koneesta löytyy kolme USB-liitäntää: USB 2.0, USB 3.0 ja MicroUSB. Langallista verkkoyhteyttä varten on RJ45-liitäntä ja television/ulkoisen näytön saa kytkettyä MicroHDMI-liitännällä. Kuvaresoluution saa ulkoisesti jopa 2560 x 1600 asti tai isommaksi, jos käyttää työpöydän laajennustoimintoa. Tallennustila ei lopu kesken sillä 64GB SSD-aseman lisäksi laittessa on MicroSD-korttipaikka ja näppäimistötelakan sisälle voi asentaa ylimääräisen SATA/SSD-aseman. Tämä tuo kaivattua laajennettavuutta tablettien tiedontallennukseen.

T200-sivuprofiili-ja-liitannat

Vaikka kone on T100TA-pikkuveljään isompi, on akunkesto saatu pysymään ennallaan. Normaalikäytössä laite kestää yhdellä latauksella koko päivän, vähän yli 10 tuntia. Vaikka laite on virtapihti, riittää siitä potkua perusohjelmien yhäaikaisen käytön lisäksi myös kevyisiin 3D-peleihin. Grafiikkaohjain tukee videoformaattien kuten H.264, MPEG2- ja MPEG4 laitetason purkua. Tällä saadaan sulava ja nautinnollinen videonkatseluelämys.

Koneen voi yhdistää DualBand-tukiasemaan, jolloin päästään lähiverkossa lähelle kiinteiden yhteyksien nopeuksia. Laite tukee siis sekä 2,5Ghz että 5GHz taajuuksia. Tämä nopeuttaa huomattavasti langatonta tiedonsiirtoa lähiverkossa sekä mahdollistaa tehokkaamman internetin hyödyntämisen kiinteiden linjojen kautta. Bluetooh 4.0 varmistaa, että saat kaikki uusimmatkin tekniikkaa tukevat Bluetooth-laitteet kytkettyä koneeseen langattomasti. Näitä voivat olla esim. Sennheiserin langattoman kuulokkeet, JBL Charge -kaiutin sekä Rapoo langaton Bluetooth-hiiri.

Mukavan lisän tuo myös sisäänrakennettu GPS, joka mahdollistaa laitteen käytön navigaattorina. Reitit on helppo suunnitella vaikkapa Google Mapsin kautta tai erikseen asennettavilla navigointiohjelmilla. Toiminnon saa halutessaan myös pois päältä.

Saat halutessasi laitteen meiltä kotiin tai toimistoon käyttövalmiiksi asennettuna.