JBL Charge Bluetooth-kaiutin

tuotekuva-jbl-charge

Kompakti matkakumppani

Tuotehinta 129,00 €

Kuvaus

JBL Charge on uuden sukupolven langaton kaiutin, joka voidaan liittää langattomasti kannettavaan, tablettiin tai älypuhelimeen. Sisäänrakennettu 6000 mAh litiumionakku tarjoaa jopa 12 tuntia käyttöaikaa ja laitteella voi myös ladata vaikkapa älypuhelimen USB-liitännän kautta.

Laite pitää sisällään yhdysrakenteisen bassoputken ja kaksi 4,1 cm kaiutinelementtiä, jotka toistavat äänet puhtaasti missä sitten oletkin. Diskantti ja keskiäänet ovat teräviä eikä ääni säröydy maksimaalisella äänenvoimakkuudellakaan. Basso on selkeä ja laitteen kokoon nähden erinomainen. Tehoa löytyy yhteensä 10 wattia kahdesta 5W kaiutinelementistä, joten laite kattaa hyvin isommankin tilan.

JBL Charge tuo tyyliä, luksusta ja ennenkaikkea hyvälaatuista soundia matkanpäälle. Sen kanssa osaa arvostaa langattomuuden tuomaa esteettömyyttä. Kaiuttimessa on myös normaali 3,5″ audio-liitäntä, joten sen voi liittää myös perinteisellä kaapelilla tietokoneeseen tai muihin audiolaitteisiin. Mukana tulee verkkolaturi, jolla kaiuttimen voi ladata tai vaihtoehtoisesti pitää aktiivisena kaiuttimena.

Takuu 12kk.

Tuotteen ominaisuudet

Käyttöaika 10h!