IT-palvelut yrityksille

Yritysten arki on nykyisin niin sidottu tietotekniikkaan, että pienikin vika lamauttaa liiketoiminnan. Monessa yrityksessä luotetaan liiaksi laitteiden toimivuuteen ja tietotekniikan hoitaa joku oman työnsä ohessa. Sen vuoksi työntekijöiltä tuhlaantuu IT-ongelmiin jopa 4 tunti viikossa. Asiantuntijaan turvaudutaan vasta, kun tulostin äksyilee kriittisellä hetkellä, tarjouksia ja tilauksia ei voi lähettää ajallaan tai tiedostojen häviäminen vesittää viikkojen uurastuksen. Suurin osa näistä ongelmista voidaan ehkäistä.

Palvelumme kattavat mm.: laitteiden säännöllisen huollon, laite- ja ohjelmistoviat, tietoturvan, tietoliikenteen ja verkkoyhteydet, tiettyjen tai kaikkien työasemien automaattisen varmuuskopioinnin sekä 7/24 IT- ja etätuen.

Pidämme huolen, että asiakkaiden laitteet ja ohjelmistot ovat ajan tasalla. Asiakaskohtaisesti räätälöidyt IT-ratkaisut toimitamme avaimet käteen -periaatteella. Annamme koulutusta laitteiden ja ohjelmien käyttöön, samoin työskentelyyn verkkoympäristössä tai etähallinnalla. Palveluiden yleiset ehdot löydät tästä.

Tilaa palvelut netissä tai puh. 050 370 5221 ja anna työntekijöiden keskittyä olennaiseen!