Tietoturvakartoitus & -ratkaisut

Tietoturva suojaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja. Oikeilla ratkaisuilla varmistetaan tietojen luottamuksellisuus ja saatavuus. Luottamuksellisuus tarkoittaa, että asiakirjoihin pääsy ja muokkausoikeus rajataan henkilöille työtehtävien mukaan. Saatavuus taas, että halutut tiedostot varmuuskopioitaan ja ne ovat tarvittaessa käytettävissä.

Ennen toimenpiteitä kartoitamme yrityksen tietoturvan ja annamme suosituksia miten tietosuojaa kannattaa parantaa. Sen jälkeen suojaamme laitteet ja verkkoyhteydet fyysisesti ja ohjelmallisesti eri tekniikoilla. Palveluun kuuluu henkilöstön koulutus. Koulutuksella minimoidaan työntekijöiden toiminnasta mahdollisesti aiheutuvia tietoturvariskejä.

Mitä tarjoamme:
Tietoturvakartoitus selvittää tietojen saatavuuden sekä mahdolliset riskit luvattomalle käytölle.
Laitteiden suojaaminen haittaohjelmilta ja verkko-uhilta on toinen tärkeä vaihe. Se tarkoittaa palomuuri- ja virustorjunta-ohjelmien asentamista tai asetusten muuttamista sekä tietokoneen käyttöjärjestelmän asetusten, kuten päivitysoikeuksien tarkistamista.
Laitteiden tietojen salaaminen (kryptaus) estää salakirjoituksen avulla ulkopuolisten pääsyn tietoihin esim. katoamis- tai varkaustapauksissa.
Laitteiden verkkoyhteyden salaaminen turvaa SSH- ja SSL-tekniikoilla etäyhteyden esim. työntekijöiden käyttäessä koneita verkon yli suoraan tai internetpalvelujen kautta.
Käyttäjien koulutus ja ohjeistus antaa henkilöstölle eväät laitteiden turvalliseen käyttöön. Kirjalliset ohjeistusmateriaalit sisältyvät koulutukseen.

Tilaa palvelu netissä tai kysy lisää puh. 050 370 5221